O wydziale - Higiena zwierząt rzeźnych i żywności pochodzenia zwierzęcego

 

Higiena Zwierząt Rzeźnych


i Żywności Zwierzęcego Pochodzenia 

 Specjalizacja nr 15


Okres szkolenia : 4 semestry ( 350 godz. dydaktycznych)

Program specjalizacji : http://www.piwet.pulawy.pl/kslw/


Kierownik studium: dr hab Agnieszka Wiszniewska-Łaszczych 
Siedziba studium: Wydział Medycyny Weterynaryjnej
Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
Adres korespondencyjny: Katedra Weterynaryjnej Ochrony Zdrowia Publicznego,
                                             ul. Oczapowskiego 14, 10-716 Olsztyn
Przebieg szkolenia: zjazdy dwudniowe , sobotnio-niedzielne, raz w miesiącu.

 

Tel. kontaktowy: 089 523 33 31

 

 

 


 

 

Pliki

Ogłoszenie o naborze